Цена за DJ за това събитие?
Млад мъж – диджей бе критикуван жестоко в социалните мрежи за това, че по време на коронавирус спечели солидна сума за нула време от паническото пазаруване покрай психозата в Англия. Джиджеят Лий Маршал, известен с артистичния си псевдоним “Диско бой“, прибра 3000 паунда само за 2 часа след като разпродаде закупените на едро 600 кашона с ролки тоалетна хартия направо от камиона си. Той ги закупил от търговец на едро, а печалбата от няколко хиляди паунда ще разпредели между него и двама негови приятели.
“Ако искаш да си купиш тоалетна хартия, трябва да станеш в 4 ч. Сутринта, да чакаш на опашка около час и евентуално, ако имаш късмет, да си купиш един пакет“, обясни той пред “Метро“. “А “Ролките на Лий ООД“ е вече отворена!“
Той разкри, че доставчик на тоалетна хартия се обърнал към него, след като се озовал с планина от стока заради спирането на покупките от хотелите.
“Каза ми, че имат купища хартия и не могат да я продадат“, разказа Диско бой. “Хвърлих поглед в супермаркета и видях, че цените там са горе-долу същите“.
Той и неговите приятели запретнали ръкави и организирали доставки по домовете, защото много клиенти не можели да дойдат на място. “Моят приятел Брет приключи в 23:30 ч. предната вечер. При последната ми доставка през нощта една възрастна жена бе толкова уплашена, че остави парите си до вратата. Направихме много доставки по домовете без надценка за тях“, продължи диджеят.
Запитан дали пак би го сторил, той отговори положително. “Аз съм диджей и се занимавам с професионално озвучавае и dj водене на мероприятия. и ми отложиха много ангажименти заради този коронавирус. Трябва да плащам сметки и да опитам да не потъна. Винаги съм си бил бизнесменче – винаги може да се направят малко пари“, споделя още Диско бой.
Източник: Канал3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button