юли, 2016

now browsing by month

 
ДиДжей в София за сватба

ДиДжей в София за сватбата на Веселияна и Борис

Пожвлаваме много щастие и радост от името на ДиДжей водещ сватбата на Веселияна и Борис в ресторант Глория Палас – София. Горчиво!

dj-сватба-софия

Горчиво на Ани и Мирослав от техния DJ за сватба в София

Още веднъж Честито от Хотел Силвер Хаус София на Ани и Мирослав от техния DJ за тяханата сватба. Пожелаваме им мног любов и щастие! Горчиво!

DJ-в-София-за-сватба

DJ в София за сватба на Диана и Йордан

Предложихме услугите си като DJ в София за сватба на Диана и Йордан. Надяваме се те, както и техните гости да са останали доволни от организираното мероприятие в ресторант Глория Палас. Горчиво!

DJ сватба за Мишо и Мира

DJ сватба за Мишо и Мира

DJ за сватбата на Мишо и Мира не едно много приятно изживяване за нас в хотел Арена ди Сердика, а надяваме се и за самите тях. Пожелаваме им много любов, щастие и дълголетие. Още веднъж честито!

dj-сватба-софия

DJ за сватба за Ники и Ваня

И още веднъж Честито от ресторант Глория Палас като DJ за сватбата на Ники и Ваня от София. Пожелаваме много любов, щастие и топлина в тяхното семейно огнище.

дисководещ-софия-сватба-ниска-цена

Дисководещ в София за сватбата на Трифон Захариев и Габриела Христова

Успяхме да проведем като дисководещ една много хубава сватба в София, хотел Силвер Хаус за Трифон Захариев и Габриела Христова. Радваме се, че можем да предложим една много качественна услуга като dj за сватба на ниска цена. Честито на младоженците!