ноември, 2016

now browsing by month

 
честит-рожден-ден-васко

Честит Рожден Ден Васко!

Да илядиш, дето се вика! Бъди все така весел и млад! Пожелаваме дъголетие, крепко здраве и много успехи! Надяваме се ти и твоите гости да сте прекарали един незабравим и честит празник в Ресторант Глория Палас!

фондация Глобални библиотеки България

Коледно парти на фондация „Глобални библиотеки – България“

Успяхме да озвучим и овеселим Коледното парти на фондация „Глобални библиотеки – България“ в Хотел Рамада. Надяваме се, че всички прекарахме една много приятна и весела вечер изпълнена с много емоции и танци! Пожелаваме много бъдещи усепехи и победи!

сватба-Богдана-и-Димитър

Честито на Богдана и Димитър!

Нашият малък и сплотен екип пожелава много щастие и радост на младото семейство Богдана и Димитър. Още веднъж Горчиво от Хотел Централ!

сватба гранд хотел софия

Горчиво на Крис и Гюнселие!

Горчиво и Честито на младото мултинационално семейство Крис и Гюнселие от Гранд Хотел София! Пожелаваме много дълъг и щастлив семеен живо! Congratulation и Ask Olsun!

есенен бал на политолозите организиран от студентско сдружение "Его Политико"

Есенен бал на политолозите организиран от студентско сдружение „Его Политико“

Имахме честта да водим  есенният бал на политолозите организиран от студентско сдружение „Его Политико“ в Хотел Радисон. Пожелаваме им все така да бъдат аналитични, приемствени и внимателни в това, което правят!

бсп президент банкет

Парти на БСП по случай спечелването на президенските избори.

Ето че се замесихме и с политика. Беше неизбежно – клиентът винаги има право! И все пак Честито г-н Президент от Ресторант Лаура!