Закриваме 2016 година!
Честита-Нова-Година

Закриваме 2016 год. с Новогодишно Парти в Хотел Силвър. Изпращайки старата и посрещайки новата година искаме да пожелаем на всички наши приятели, клиенти, партньори и конкуренти много успешна и Честита Нова 2017 година!

Read more
Коледно парти на персонала на хотел Радисън
Коледно-парти-на-персонала-на-хотел-Радисън

Продължаваме да правим Коледни партита за колеги и партьори. Този път уважихме нашите приятели от хотел Радисън. Мероприятитето се състоя в Ресторант Кристал Палас. Желаем им много успехи, здраве, щастие на тях и тяхните семейства и много нови съвместни начинания! Честита Коледа!

Read more
Коледно парти на фирма Глория Палас
Глория-Палас

Коледно парти, но не какво да е, а на фирма фирма Глория Палас! И къде мислите, че беше то?! Ами естественно, че в Ресторант Глория Палас! Искаме специално да пожеламе на нашите приятели и партньори от Глория Палас най-искренни и сърдечни пожелание за много здраве, щастие и много успешни години заедно напред! Честита Коледа!

Read more
Коледно Парти фирма Санофи

Коледата продължава, а с нея и партита. Този път Коледното Парти беше на фирма Санофи в Хотел Радисон. Пожелаваме на всички момичета и момчета от Санофи много щастие, здраве и професионални успехи, както на самите тях, така и на техните семейства и приятели!

Read more
Коледно парти на Министерство на водите и околната среда
Коледно-парти-на-Министерство-на-водите-и-околната-среда

И отново Коледа с нас! DJ Dany пожелава от Хотел Рамада на цялото министерство много успешна и ползотворна 2017 год., като всички да ви върви по вода!

Read more
Коледно Парти Глобал Консултинг
Коледно-парти-Глобал-Консултинг

Коледа продължава и неспира, както и партитата с нас! Бяхме в Софийска Градска Галерия с нашите приятели от Глобал Консултинг и се надяаме, че успяхме да им организирахме едно страхотно Коледно Парти! Желаем им много бъдещи успехи и покорявае на нови върхове предизвикателства!

Read more
Официалната церемония на наградите “Даниела Сеизова – В името на живота”
Даниела-Сеизова-–-В-името-на-живота

Проведохме официалната церемония и връчването на наградите “Даниела Сеизова – В името на живота” в ресторант Лаура. Надяваме се, че сме успели да оставим приятни спомени за всички поканени.

Read more
Коледно парти Уудуърд България
Коледно-парти-Уудуърд-България

Вече знаем, защо Дядо Коледа е един засмян и добър магьосник! Продължаваме с Коледните партита за 2016-та година и също като него сме доволни и щастливи, че носим смях и радост на всички хора, които веселим и караме да се чувстват празнично. Този път озвучихме и овеселихме Колдното парти на Уудуърд България. Пожелаваме на целият […]

Read more
Честит юбилей на Аглаида Игнатова
Аглаида Игнатова 60 юбилей

Винаги сме се радвали и изпитвали чест, когато сме избрани да озвучим и водим честването на юбилей и то толкова значим, колкото 60-тия! В тази връзка пожелаваме най-искренно и топло много щастие, радост и дълголетие на Аглаида Игнатова! Надяваме се да се виждаме още дълго на всяка следваща декада! От нас и Ресторант Лаура – […]

Read more
Коледно парти на офтамолози от цяла България
Коледно-парти-на-офтамолози-от-цяла-България

И ето, че пак продължаваме с празничните Коледни партита за 2016 година. Този път веселихме най-добрите офтамолози от цяла България в Хотел Рио Правец. Пожелаваме им много успешна практика с много доволни и здрави пациенти!

Read more
Коледно парти на Винербергер
винербергер-коледно-парти

И поредното Коледно парти за 2016-та година. Този път това бяха момчетата и момичета от Винербергер и техни партньори. Представиха се солидно и масивно – с две думи като истински купoнджий! Пожелаваме им много успехи и постижения във всички техни бъдещи бизнес, лични и семейни начинания!

Read more
Call Now Button