юли, 2017

now browsing by month

 
dj за сватба

DJ за сватба на Ники и Катя

Горчиво на Ники и Катя от ресторант Лаура и техният DJ за сватба – DJ Dany и целият екип. Пожелавамe им щастие, радост, любов и много дълъг съвместен живот!

dj кръщене

DJ за кръщене на Даниел

Пожелаваме да е жив и здрав Даниел от неговият DJ за кръщене – DJ Dany. Също така от ресторант Парадизо пожелаваме на майката и таткото – Виктория и Стилян да имат най-умното, игриво и щастливо дете!

dj за сватба

DJ за сватбата на Цветелина и Тихомир в Ресторант Лаура

Бяхме поканени за DJ за сватбата на Цветелина и Тихомир в Ресторант Лаура. Искаме да им пожелаем много щастие, любов и дълъг съвместен живот!  

dj за сватба

DJ за сватба на Вирджиния и Светослав

Горчиво на Вирджиния и Светослав от ресторант Лаура и техният DJ за сватба – DJ Dany. Желаем им много щастие, радост и любов! Още веднъж честито!  

DJ за aбсолвенски бал

DJ за aбсолвенски бал на студенти от НБУ

Бяхме поканени в ролята на DJ за aбсолвенски бал на студенти от НБУ профил психология – бъкалавър! Честитим и успешното завършване и им пожелаваме много професионални и лични успехи за в бъдеще!

dj сватба

DJ за сватба на Катерина и Жоро

DJ за сватба DJ Dany пожелава много щастие и радост на Катерина и Жоро от Хотел Шератон! Желаем им много любов и дълъг съвместен живот! Горчиво!

диджей за сватба

ДиДжей за сватба на Емил и Ивета

От ресторант Флауерс пожелаваме Горчиво на Емил и Ивета от техния ДиДжей за сватба! Бъдете щастливи, влюбени и заедно!

диджей рожден ден

ДиДжей за рожден ден на д-р Аврам Аврамов

Честит юбилей на д-р Аврам Аврамов от неговият ДиДжей за рожден ден! От хотел Арена Ди Сердика му пожелаваме да е дълги години здрави и щастлив! Чесито!

ДиДжей за сватба

ДиДжей за сватба на Весела и Румен

От хотел Вега като ДиДжей за сватба пожелаваме много радост, щастие и любов на Весела и Румен! Още веднъж горчиво!

dj за рожден ден

DJ за рожден ден на Росица Рангелова

Нашият малък екип от DJ за рожден ден поздравява от хотел Арена Ди Сердика юбилея на Росица Рангелова! Бъди все така усмихната и щастлива! Честито!

диджей-сватба

ДиДжей за сватбата на Ивана и Никос

Имахме честта да бъдем поканени за ДиДжей за сватбата на Ивана и Никос. От Гранд Хотел София екипък на DJ Dany & Co пожелава много щястие, радост, любов и дълъг съвместен живот! Честито!