май, 2018

now browsing by month

 
DJ за абитуриентски бал

DJ за абитуриентски бал на Яница

1, 2, 3, 4, 5………….И ето, че изпратихме Яница на нейният бал. Много успехи, радост и щастие от нейният DJ за абитуриентски бал и Ресторант Глория Палас!

dj за сватба

Горчиво на Аксения и Росен от DJ за сватба и Радо Шишарката

Горчиво на Аксения и Росен от техният DJ за сватба и Радо Шишарката в Ресторант Лебеда! Пожелаваме им много любов, шастие и радост, както и дълъг съвместен живот! Честито!

ДиДжей за абитуриентски бал

ДиДжей за абитуриентски бал на 192 СУ „Христо Ботев и 128 СУ „Алберт Айнщайн“

Екипът на DJ Dany ДиДжей за абитуриентски бал на добра цена желае много успехи, късмет и щастие на всички випусници и техните учители от 192 СУ „Христо Ботев и 128 СУ „Алберт Айнщайн“. Честито завършване!

диджей-за-сватба

ДиДжей за сватба на Каролина и Ивайло

От хотел Хотел Суит като ДиДжей за сватба пожелаваме много радост, щастие и любов на Каролина и Ивайло! Още веднъж горчиво!

dj-за-сватба

DJ за сватба на Кристиян и Ралица

Много щастие, радост, любов и дълъг съвместен живот пожелаваме на Кристиян и Ралица от техният DJ за сватба, както и от целиат ни екип! Горчиво от Хотел Акорд!

DJ-за-абитуриентски-бал

DJ за абитуриентски бал на Антоанета

От ресторант Глория Палас,  екипът на DJ Dany – DJ за абитуриентски бал изпращаме Антоанета от италианския лицей. И кой казаааа?! 1, 2, 3…..

dj-за-сватба

DJ за сватба на Анджелика и Николай

Горчиво на Анджелика и Николай от ресторант Лаура и техният DJ за сватба – DJ Dany.

ДиДжеите можем всичко – сватба, кръщене….бар!

Вярно е, че DJ-ите можем всичко и навсякъде. Изпълняваме всякакви желания, винаги в името на настроените. Много рядко отказваме радост и веселеие. Било на сватба, кръщене или рожден ден, но с бармани рядко ни бъркат. И все пак тази млада британка успя!

диджей-за-сватба

ДиДжей за сватба на Богомила и Божидар

От Хотел Интер Континентал пожелаваме Горчиво на Богомила и Божидар от техния ДиДжей за сватба! Бъдете щастливи, влюбени и заедно!

dj-за-рожден-ден

DJ за рожден ден на Младен

DJ за сватба –  DJ Dany честити 33-тият рожден ден на Младен от Клуб Лидер! Желаем му щастие, радост и много успехи!

DJ за рожден ден на Екатерина за 50ти юбилей

Екипът на DJ Dany – DJ за рожден ден желае дълголетие, здраве и щастие на Екатерина с нейният 50ти юбилей от ресторант Глория Палас.