Озвучаване на конгрес на българското дружество по офталмология
озвучаване-на-конгрес

Направихме озвучаване на конгрес на българското дружество по офталмология в РИУ Правец Ризорт. Желаем им да имат с все по-ярко и кристално виждане в техният професионалн бранш занапред!

Read more
Малка грешка на DJ-а по време на сватба

Някои колеги понякога успяват да се престараят без да се усетят. От моя гледна точка, като професионалист бих казал, че им се получава добре, с добра компилация, тонус и бит. Но все пак венчавката на тази сватба не е тяхната. И тази булка заедно с баща си изглежда не одобряват микса…

Read more
Озвучаване на тържество за 130 години от първия закон за адвокатите в България
озвучаване-на-тържество

В хотел Шератон имахме честта да направим озвучаване на тържество по случай отбелязването на 130 години от първия закон за адвокатите в България. Желаем на цялото съсловие много професионални и житейски успехи!

Read more
Празнувайте с DJ Dany Нова Година в ресторант Глория Палас-Дипломат
dj нова година

Заповядайте в Новогодишната вечер в Класическият ресторант Глория Палас-Дипломат С гост изпълнител на Анна Азатян ,танцов ансамбъл Герацитe, DJ Dany, специална програма и томбола за нашите гости! Салата Глория асорти 300 гр Пaлачинкови хапки с мус от сирена и пиле 180 гр Телешко руле със спанак,билки и картофи поше 300 гр Селекция от Френски сирена […]

Read more
DJ за рожден ден на Ралица Негенцова
dj-за-рожден-ден

От Ресторант Щастливеца като DJ за рожден ден честитим 60ти юбилей на Ралица Негенцова – председател на Висшия адвокатски съвет и пожелаваме дълголетие, здраве, щастие и много професионални успехи!

Read more
DJ за 20 годишен юбилей на news.bg
dj за news.bg

От Ресторант Лаура имахме честта да бъдем DJ за 20 годишен юбилей на news.bg. News.bg е първият български информационен сайт, основан на 1 ноември 1998 година. Официално стартира на 10 ноември 1998 г. в Интернет. Пожелаваме им и за напред да бъдат все първи и все така иновативни! Честито!

Read more
Call Now Button