DJ за абитуриентски бал на 66 СУ “Филип Станиславов”
dj-за-абитуриентски-бал

И ето, че отново ще бъдем DJ за абитуриентски бал при нашите приятели от Ресторант Лаура – НДК. Балът е на 66 СУ “Филип Станиславов”. Целият екип на DJ Dany & Co желаем на всички абитуриенти и абитуриентки на добър час и успех!

Read more
DJ за абитуриентски бал
dj-за-абитуриентски-бал

Имахме честта да бъдем DJ за абитуриентски бал на Професионална гимназия по транспорт и енергетика Хенри Форд – София. Желаем на всички младежи и девойки много бъдеще успехи, късмет, радост и щастие в техният професионален и личен живот!

Read more
ДиДжей за юбилей на Георги Юсев
диджей-за-юбилей

И ето, че нашит приятел Георги Юсев, който е и двукратен световен шампион по самбо и президент на Българската Федерация по Самбо реши да чества неговият юбилей за 60-тия му рожден ден в един от най-любимите ни ресторанти в София – Ресторант Джораре, заедно с нас като ДиДжей! Честито и Наздраве!

Read more
ДиДжей за кръщене на малкия Георги
диджей-за-кръщене

В Ресторнат Джораре и в денят на Храборстта – този светъл прзник имахме честта да бъдем ДиДжей за кръщенето на шест месечния Георги. Желаем на него да расте силен и голям мъж, а на щастливите родители Алфред и Бистра да бъдат много щастливо семейство!

Read more
Call Now Button