ДиДжей Дани за рожден ден – юбилей
диджей-дани-за-рожден-ден

Екипът на ДиДжей Дани отпразнува заедно с Цветанка, нейият 60-ти юбилеен рожден ден!  Надяваме се всички гости да са прекарали приятно, а за домакините-рожденници да сме оставили скъп спомен от ДиДжей Дани и  незабравим рожден ден ! От Ресторант Глория Палас им пожелаваме да е все така жизнерадостна, здрава и засмяна! Честит юбилей!

Read more
ДиДжей Дани за Ивайло и Мила и тяханата сватба
диджей-дани-за-сватба

В ресторант Глория Палас ние на ДиДжей Дани имехме честта да озвучим сватбата на Ивайло и Мила. Надяваме се мероприятитето да е харесало на всички участници в статбената програма и гостите много да са се забавалявали. Целият екип на DJ Dany & Co желае на младото семейство здраве, щастие, късмет, много любов и да им […]

Read more
Озвучаване и сватба за Мартин и Цветелина
Озвучаване-и-сватба-за-Мартин-и-Цветелина

В Ресторант Глория Палас направихме озвучаването за сватбата на Мартин и Цветелина. Желаем на младото семейство много любов и късмет. Целият екип на DJ Dany & Co отново казва на сватбарите – Горчиво!

Read more
ДиДжей за Биляна и Георги в денят на тяхната сватба
диджей-за-Биляна-и-Георги

От ресторант “На Върха” честитим на Биляна и Георги и им желаем много радист, щастие, любов и най-вече Горчиво. Радваме се, че бяхме поканени за диджей на тяхната сватба и създадохме нови приятели!  

Read more
Дисководещ за церемония по първа копка на обект Синтезия
първа-копа-на-модерна-сграда

В Кривина, на ул. Розова градина бяхме поканени за да озвучим церемонията по повод първа копка обект Синтезия. С тържествен водосвет и като дисководещият за първа копка пожелаваме много енергия и скорошно завършване на модерната многофункционална сграда на фирма Синтезия!

Read more
Call Now Button