DJ за сватба в Пловдив на Мария и Владимир
dj-за-сватба

Нашите най-нови приятели – Мария и Владимир ни удостоиха с честта да бъдем водещ на тяхното най-важно тържество, а именно да бъдем DJ за сватбата им в Ресторант Южен Полъх(Пловдив). Още веднъж желаем на младото семейство много радост, щастие и любов!

Read more
DJ за годишнина на завършилите юридически факултет на СУ “Климент Охридски”
dj-за-годишнина

DJ Дани & Co бяха поканени да бъдат дисководещи за среща на завършилите юридическият факултет на СУ “Климент Охридски”. В ресторант “Щастливеца” отбелязахме 30 год. от това събитие с много музика и танци. Целият екип на DJ Дани & Co още веднъж им честити и им желае много бъдещи успехи! 

Read more
20 невероятни DJ пожелания в дискотека
dj за сватба

1.Не се излагай с тези плочи, бе! Знаеш ли я, откога съм на касетки?2.Пущи чалга да изгинем!3. Имаш ли „Титаник”?4.Дай нещо „по така”!5.Пущи онова, дето се превежда „къща”!6.За компанията на Чоко Главестия и целата маса до бара!7.Пущи нещо от оня „спинаджията”, дето умре! (Фреди Меркюри)8.Дай нещо за „душата”!9.На ти 5 лева. Следващата песен нека да […]

Read more
DJ за сватба за Маги и Борис
dj-за-сватба

В хотел Сентрал Парк имахме честта да бъде DJ за сватбата на Маги и Борис. Целият екип нa ДиДжей Дани & Co желае на нашите най-нови приятели много щастие, любов и късмет в тяхното семейно гнездо. На младото семейство, още веднъж – Горчиво, а на всички техни приятели и гости казваме – благодарим за настроението […]

Read more
DJ за сватба в Хотел Оливс
dj-за-сватба

Нашият малък и сплотен екип беше поканен като DJ за сватба в Хотел Оливс за Васил и Кристина. Искаме да пожелаем на младото семейство много любов, щастие и късмет в тяхното семейно огнище. От дисководещите на DJ Dany & Co още веднъж – Горчиво!

Read more
Call Now Button