Дисководещ за абитуриентско изпращане в ресторант Глория Палас
Дисководещ за абитуриентско изпращане в ресторант Глория Палас

В Ресторант Глория Палас направихме абитуриентското изпращане на Валери заедно с дисководещ от екипа на Диджей Дани. Желаем на младежът много успехи, щасти и радост занапред!  

Read more
Диджей за абитуриентско изпращане в бирария Старата къща
диджей за абитуриентско изпращане

От Бирария Старата къща като диджей за абитуриентско изпращане на Виктория екипът на Диджей Дани пожелава предава своите пожелание за много щастие и късмет на всички гости, приятели и роднини на Виктория!    

Read more
Диджей за абитуриентско изпращане в ресторант Лаура
диджей за абитуриентско изпращане

1, 2, 3……за Ани и Моника от техният диджей за абитуриентско изпращане в ресторант Лаура. Екипът на Диджей Дани пожелава много радости и успехи на момичетата и всичките техни гости, приятели и роднини!

Read more
Музикален водещ за изложба в Софийски университет
дисководещ за изложба

Имахме честта да бъде музикален водещ за провеждането изложбата на  Дамян Дамянов в Софийски университет. Изложбата беше открита от вицепрезидентът Илияна Йотова в присъствито на много гости в сградата на Университета по повод 85 години от рождението му. Поклон и почит към творецът от Алма матер!

Read more
Диджей за сватба в Божурище – сватбен водещ и ниска цена
Диджей за рожден ден в Хотел Оливс

0888 517 889 / 0899 817 899 В град Божурище, София-окръг при нужда от дисководещ и диджей за сватба, тържество, фирмено парти, рожден и имен ден и искате да получите едно невероятно изживяване и незабравим спомен на достъпна цена сте попаднали на точното място. Ние, от Диджей Дани & Ко може да осигурим за Вашето […]

Read more
Call Now Button