Дисководещ за сватба на два езика в ресторант Импулс Палас – Видин
Дисководещ за сватба на два езика в ресторант Импулс Палас - Видин

За Диляна и Стив в ресторант Импулс Палас – Видин екипът ни осигури дисководещ за сватба на два езика – френски и български. Водене на сватбена програма на френски език е част от гамата DJ услуги, които Диджей Дани осигурява към всяка една сватба и мероприятие. Индивидуална ценова оферта също така може да си съставите […]

Read more
Диджей за среща на випуска – 35 години от завършването
Диджей за среща на випуска

В ресторант Глория Палас бяхме диджей за среща на випуска. 35 години от завършването на Софийски Университет е едно достойно събитие. И то се нуждае от подобаващо и запомнящо се мероприятие за випускниците! С това се зае екипът на Диджей Дани. Отново пожелаваме на целият випуск много успехи, здраве и щастие!

Read more
Дисководещ за абитуриентско изпращане в Ресторант Джораре
Дисководещ за абитуриентско изпращане в Ресторант Джораре

В ресторант Джораре екипът на DJ Дани направи абитуриентското изпращане на Ваня. Желаем на младият зрелостник, всички негови приятели и роднини много успехи, радост и щастие! За да остане Вашето абитуриентско изпращане незабравимо е необходио просто да се свържете с DJ Дани и ние ще Ви предложим изгодна оферта и приятно изживяване!

Read more
Дисководещ за сватба в Ресторант – Хотел Централ Форум
Дисководещ за сватба в Ресторант - Хотел Централ Форум

Нашите най-нови приятели Николай и Габриела ни поканиха да бъдем техният дисководещ за сватба в Ресторант – Хотел Централ Форум. Целият екип на DJ Дани пожелава на младото семейство много любов, щастие и радост!

Read more
Дисководещ за абитуриентско изпращане в Хотел Оливс
Дисководещ-за-абитуриентско-изпращане-в-Хотел-Оливс

Ако търсите дисководещ за абитуриентско изпращане в хотел Оливс, то питайте Анджи и Маги как беше. Надяаме се, че сме създали дълготрайни партньорски отношения с екипът на хотела и мисля партита ни там се получават прекрасно. DJ Dany може да Ви предложи много добри ценови пакети, невероятно изживяване и незабравими спомени. Отново честито на абитуриентите […]

Read more
Колко струва една сватба 2022 / 2023 цени

Тъй като нашата предишна статия – Колко струва една сватба? вече може би остаря и ще се опитаме да оценим отново услугите и аксесоарите вървящи ръка за ръка към всяка сватба Всички младоженци се чудят на цена за сватба Искам само да отбележа, че изнесените ценови нива са на база наблюденията ми от  наши клиенти […]

Read more
Диджей за сватба в ресторант Монтесито
Диджей-за-сватба-в-ресторант-Монтесито

От екипът на диджей за сватба – DJ Дани още веднъж едно голямo ГОРЧИВО на Димитър и Благовеста от Ресторант Монтесито. На млаженците жеалем много щастие, радост, любов и да бъдат все така влюбени за да поддържат огънят в семейното огнище!

Read more
Диджей за абитуриентско изпращане в ресторант При Рачето
Диджей за абитуриентско изпращане в ресторант При Рачето

Екипът на DJ Дани влезе в ролята на диджей за Абитуриентско изпращане на Красимир. Събитието се състоя в ресторант При Рачето сред близки и приятели. Още веднъж честито на Красимир с пожелание за много успехи, късмет и щастие!

Read more
Call Now Button