DJ-фойерверки-и-заря-за-сватба

Вероятно е трудно да си представим едно атрактивно тържество, без съпътстващите фойерверки и заря за сватба. Също както и нито един по-значим празник не минава без тях, фойерверките и ракетите са вече неизменна част от всяка сватба и това, разбира се, е чудесно. Защото те са в състояние да предизвикат много силни емоции, да засилят страстите и да подчертаят кулминацията на вечерта. Но преди да се насладим на тази феерия от цветове в нощното небе, е добре да сме подготвени относно възможностите и безопасното използване на различните видове ефекти за сватба.

Най-популярни са фойерверките и това е съвсем заслужено, предвид тяхното разнообразие и зашеметяващия ефект, който оказват върху наблюдаващите. Много от видовете са съвсем достъпни по отношение на цената и едва ли биха натоварили в голяма степен бюджета, но пък за сметка на това ще докарат гостите ви до еуфория. Зрелището е несравнимо с нищо друго и е сигурно, че ако ги използвате, за вашата сватба ще се говори дълго. И тук веднага всяка двойка, на която предстои да сключи брак, следва да се запита кой ще се заеме със задачата да организира тази сватбена заря. Не е препоръчително в начинанието да се впускат хора, които не са професионалисти, тъй като прекрасните фойерверки могат да бъдат доста опасни в неопитни ръце. Затова най-добре е да се обърнете към специалисти, за да сте спокойни, че нищо няма да помрачи празничното ви настроение.

Студени фойерверки за сватба

Студените фойерверки за сватба са много модерен начин да предизвикате възхищението на сватбарите. Те се считат за безопасни и с тях можете да вдигнете градуса на настроението дори и в закрити помещения, защото няма опасност присъстващите на тържеството да бъдат наранени. Някои дори ги използват като впечатляваща украса за сватбената торта.

Водните фойерверки

Ако имате щастието вашата сватба да бъде организирана в близост до водоем, тогава може да се възползвате от уникалния ефект на водните фойерверки. Монтажът изисква специални умения и се извършва на брега на морето, езерото или язовира от професионалисти, а след като ракетите се изстрелят и осъществят контакт с водната повърхност, те се възпламеняват в прелестни форми. Тези форми могат да бъдат най-различни и точно в това се крие уникалността на този вид ефект. И веднага бързаме да споменем, че водните фойерверки не могат да се използват при малки водни площи, примерно, не са подходящи за употреба в басейни.

Заря за сватба

Този великолепен ефект също е сред най- предпочитаните. Много често те се използват като изненада за младоженците от някои от техните близки. Зарите са чудесен начин да разнообразите купона, като употребата им е единствено на открито. Хубавото е, че при тях небето се насища с цветове и блясък в огромни размери, така че, не е нужно предварително да се обявява началото и гостите да се придвижват до съответното място, а могат да станат свидетели на тази неземна красота от местата, които са заели.

Ракети за сватба

Те представляват фойерверки, които се изстрелват сами и могат да летят на различна височина. При възпламеняване очароват с разкошни светлини и звукови ефекти. Страхотен избор са за сватбено тържество, но не трябва да се използват в закрити помещения, а единствено навън.

И ако вече сте се спрели на някои от тези невероятни фойерверки и заря за сватба и искате те да присъстват на вашeто тържество, добре е да ви предупредим, че работата с тях изисква специални разрешителни, както и други условности, така че, откажете се от всякаква самодейност и се доверете на професионалните услуги. Само така ще си гарантирате незабравими преживявания, а не лоши спомени от евентуални инциденти, включително и солени глоби. Цената на различните услуги варира, като ориентировъчно ще споменем, че за зарята, например, цените започват от около 60-70 и могат да надвишат 1000 лв, в зависимост от сложността и количеството на използваните материали. Също така е добре да знаете, че заря след 22.00 ч. е забранена от закона.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *