Цена за DJ за това събитие?

Дали пък няма да успеем да минем с един лаптоп, уредбата в ресторанта и дисковте от колата? Ами ще успеете…но не Ви съветвам. За какво ни е този Дисководещ или ДиДжей за сватба – DJ…?

Всеки от нас е бил на сватба в една или друга роля. Независимо дали сте участвали като младоженец, кум, брат, сват или на булката познат едно нещо не можете да отречете – трепетното очакване на всеки един ритуал. А именно посрещането на младоженците, захранването, речта на кума, първият танц, и т.н. и т.н…. Всички тези сватбени ритуали са неотменна част от всяка една българска сватба и те трябва да присъстват заради нашите традиции, нашият дух, а и заради самият спомен от нашето тържество. Ето тук е и ролята на дисководещ за всяка една сватба! Той трябва да умее да прелее традициите и духът на събитието Ви в ритуал по Ваш образ и подобие. Той трябва да помогне на събитието да протече по възможно най-хармоничният и запомнящ се начин. ДиДжей за сватба не е просто един музикален плеър с предварително подреден списък от песни. Той усеща Вас и Вашите гости, настроенията Ви, плачът и смехът Ви ако щете.

Знаете ли с какво 90% от гостите на Вашата сватба най-вече помнят тържеството Ви? Точно така – със неговата сватбена програмата! С танците, музиката и ритуалите. Вярно е, че всички гледат изборът на булчинския тоалет, ритуална зала, църква и ресторантът. След това градусите скачат и преживяванията приемат по-неофициален характер. Но попитайте вашите приятели и познати какво помнят от дадена сватба на която всички сте присъствали. Едва ли ще се учудите, че почти всички ще издекламират половината програма, но малко от тях ще могат да опишат булчинската рокля в детайли. Няма нищо странно в това. Всички помним най-силно преживявания и емоции. Повярвайте ми – DJ за Вашата сватба ще съумее да Ви ги създаде. Не се лишавайте от тях. Те са за цял живот. Те са за Вашите деца и внуци!

 

2 thoughts on “Дисководещ / ДиДжей за сватба – DJ

 • Камелия

  О да! Може и шефа, когато жени щерка си да извика 3-4 от служителите си да припяват и подрънкват от подиума, като в Оркестър без име ;-)))))
  Така се прави истинска сватба!

  Reply
 • пеко

  бях на една сватба във варна “дисководещия” беше единия сват. еми стана сватба в интерес на истината, малко забавна даже. но можеше и по-добре. иначе тру тру!

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button