За Нас –

DJ за сватба фотограф photo

Вече 34 год. забавляваме Вас и Вашите гости. Много неща се промениха за тези години и продължават да се променят. Нашият бранш е динамичен. Стараем се да бъдем винаги актуални и музикални, но да бъдеш дисководещ не е само това. Необходимо е настроение, такт, емоция, усещане …… и още нещо. Ето точно това нещо е нещото, с което успяваме да направим Вашият празник незабравим и най-вече да бъде Вашият празник. Точно това нещо ни кара да се усмихваме, когато говорим и обсъждаме организацията на Вашето мероприятие. И най-вече това е нещото, което ни кара да обичаме работата си и да ни кара да се чустваме удовлетворени, когато виждаме, че празнувате. Това нещо е да сме Вашият дисководещ – Диджей Дани.

Колективът ни се състои от дългогодишни специалисти, в областта на музикалната и озвучителната дейност, които ще Ви помогнат да организирате Вашето парти, концерт или семейно тържество.

Диджей Дани разполага с богат набор от дисководещи, които ще удовлетворят и най-претенциозния вкус за Вашия купон.

Винаги работим с качествена професионална техника за озвучаване на Вашето мероприятие.

Екипите ни от видеооператори и фотографи ще осигурят перфектно заснемане на Вашето тържество и ще създадът Вашият незабравим спомен.sign

Call Now Button