dj сватба подаръци
Цена за DJ за това събитие?

И ето, че дойде мигът на нашата сватба. Затаили сме дъх и влизаме в ресторанта за нашата сватба, където ще ни посрещнат нашите скъпи гостите и дисководещият за сватба ще ни приветства и ще открие тържеството. Там ще усетим тяхната радост и щастие за нашето най-важно тържество. Ще вдигнем наздравици, ще танцуваме и ще се веселим с игрите и ритуалите от нашавта сватбена програма, ще получим подаръци. Но все пак и ние е редно да да подготвим подаръци за гостите на сватба. Така те ще имат траен спомен от нашето сватбено събитие и ще се сещат за всички забавни и весели моменти от тържеството.

Какви подаръци за гостите на сватба – няколко свежи и(или) практични идеи

Подаръците за гостите от Вашата сватба могат да бъдат, както нещо много стилно и изтънчено, така и нещо по-забавно и практично. Може да бъде просто украшение за техният дом или верен помощник в кухнята. Трябва сами да помислите и прецените спрямо вкусовете и типажа на аудиторията Ви от гости с какво да ги изненадате, когато седнат на техните маси. Избора оставяме на Вас, като ще Ви дадем един единствен съвет. Не оставяйте различни подаръци спрямо пол, възраст, колко Ви е близък гостът, гост-чужденец на сватбата не владещ български език и и т.н. Във всички случаи това ще се приеме много лично и ще има обидени и нацупени.

Отварачка за бира

Да, един много практичен и оригинален подарък, особено ако е трайно белязан чрез инкрустация, печат или пришит етикет с дата и имената Ви от Вашето събитие

Ароматни свещи

Да, нещо класическо и изчистено, макар и малко банално. Имайте предвид, че с времето изветряват.

Лъжица за мед или бурканче с мед

Ами нека да им е сладко след толкова много “горчиво” в ресторанта.

Шишенца за подправки

Със сигурност доста често, ще се сещат за Вас и Вашето сватбено събитие

Саксийка с цвете

И отново нещо много класическо, но и малко претенциозно и изискващо последващи грижи.

Бутилка вино с персонализиран етикет

Може би един от най-оригиналните, вкусни и пивки подаръци.

Сандали или чехли

Хитро и практично, но може би ще трябва да се съобразите с някаква номерация.

 

Надяваме се, че сте си харесали и почерпили някоя наша идея. Ако все още нямате дисководещ за Вашата сватба и търсите професионалист с богат опит на нормална цена можете да проверите нашите стандартни ценови пакети. Или сами да конфигурирате индивидуална цена за Вашата сватба. Ако пък просто искате да си поговорите с нас за някой от ритуалите или организацията на сватбата може да се свържете с нас.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button