сватба-на-открито-с-пушек-машина
Цена за DJ за това събитие?

Като един от най-паметните дни в живота на всеки човек, сватбата трябва да бъде ярка и запомняща се не само за младоженците, но и за всички поканени гости – за това може да помогне DJ Пушек машина за сватба. И ако някога сватбените тържества са си приличали много и са следвали определен стереотип, днес развитието на новите технологии провокира у хората все по-нови, спиращи дъха идеи. И една от тях са например страхотните ефекти, които можете да получите от така наречената DJ Пушек машина за сватба.

Представете си вашия сватбен ден – ритуалът в обредната зала е вече приключил, а вие, булката и младоженецът, сияете от щастие и нямате търпение да откриете дансинга с първия танц като законни съпрузи, подготвен от вашия диджей. И той започва, но освен, че се носите на крилете на любовта, вие танцувате в облаците.

Да, точно така, това е напълно възможен и много впечатляващ ефект – сватба и тежък дим за първи танц, който определено ще прикове вниманието на всички и ще ги остави в тяхното съзнание спомен за цял живот. Ако вече обмисляте използването на диджей пушек машина, можем само да ви поздравим за чудесния избор. Разбира се, ще поговорим и за различните видове, от които можете да избирате, и за техните специфики. Всеки един тип има своето приложение при различни обстоятелства и може да ви осигури уникални ефекти. Но трябва да се поинтересувате също и за конкретните DJ пушек машина цени или да използват нашият DJ цена – калкулатор за сватба.

Познати са няколко основни разновидности и сега ще се спрем поотделно на всяка, за да добиете по-пълна представа за техните възможности.

Smoke диджей пушек машина

Ако искате да се възползвате от ефекта на пушека на открито, така наречената Smoke машина ще ви свърши чудесна работа. Имайте предвид обаче, че не е желателно в близост да има малки деца. Както и самото име подсказва, нейният ефект наподобява пухкав облак, който се движи отдолу нагоре и създава илюзията че хората и предметите, попадащи в обсега й, се намират високо в облаците. Друго характерно за нея, е че създава дим, който трудно се разсейва във въздуха. Недостатък на Smoke е, че е подходяща само за външни или много големи закрити пространства, примерно за концерти в огромни зали. Тя работи с флуиди, чийто състав включва и вещества, които, във висока концентрация, могат да бъдат опасни за здравето.

Haze диджей пушек машина

Този вид е много подходящ за закрити помещения, много често се използва като ефект в телевизионни студиа, спектакли, концерти и други подобни. Ефектът е очарователен – нежен дим, наподобяващ мъгла, който е напълно безвреден. Тази „мъгла“ е съставена от микроскопични частици, затова не може да задейства противопожарните системи. При прекомерно дозиране обаче може да повлияе върху качеството на сватбените ви снимки, затова трябва да сте сигурни, че се контролира от опитен професионалист и е съгласувано с вашият сватбен фотограф.

Low Fog / Cryo Fog диджей пушек машина

Или по-познат като “тежък дим за сватба” може да ви предложи два различни атмосферни ефекта. Първият – който Low Fog прави, е вследствие от взаимодействието между сух лед с температура над минус 80 градуса и гореща вода. Може да си представите еуфорията, която би предизвикал такъв един вълшебен „взрив“. Хубавото е, че е напълно безопасен, въпреки, че реакцията протича впечатляващо бурно. Веднага ще вдигне градуса на настроението на макс. Само внимавайте, тъй като е възможно да остават мокри петна по настилката, което крие риск от неприятни инциденти за развихрените в танци гости на сватбата.

При Cryo Fog машините прекрасният ефект е дори по-дълготраен, защото се използват бутилки с въглероден диоксид. Затова и тези машини са любими на много поп и рок звезди и те масово ги използват за своите концерти. Въпреки, че реакцията не протича толкова бурно, както при Low Fog, тя е не по-малко впечатляваща.

Можем да споменем също и още един много висок клас машина – MDG, която произвежда супер микроскопични частици мъгла. Тази технология е изключително модерна и доста скъпа. У нас засега има само няколко такива машини и ако някога ви се отдаде възможност да се насладите на техния ефект, със сигурност няма да го забравите.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button