Диджей за рожден ден - 60ти юбилей
Цена за DJ за това събитие?

Слънчевите и лъчезарни брегове на Испания, ех… Как ли пък ще направим сватбата у нас, в България и да се чудим как да не се изложим пред чужденците! И да трябва да търсим диджей за сватба на испански……Кошмар. Е да де, ама родата натиска и ще каним гостите-испанци тук. И сега трябва да организирам бракосъчетанието тук, да помислим за ритуалите, как ще ги приемат и разберът гостите, как ще се разбират с нашите. Изобщо цялата церемония, ресторантът, менюто, музиката, танците…

Следващите редове може и да са Ви излишни ако вече сте организирали Вашата испанска сватба и само търсите диджей за водене на сватба на испански. Ако е така може да пропуснете останалата част от статията и директно да се свържете с Диджей Дани & Ко – Вашите дисководещи!

Защо ми е нужен диджей за водене на сватба на испански?

Испанският е език лесен за изучаване, поне от граматическа гледна точка. Доста близък до английският, както и като звучене. Но какво от това. Слабо говорим у нас и съответна трудна комуникация с испанците. Но ако желаете Вашата сватба да бъде запомнена, гостите Ви да се забавляват, смеят, танцуват, отпуснат всички заедно, то е добре някой да ги води в това, и това трябва да е дисководещият за вашата сватба.

Испанците, са топли и темпераментни хора. Весели, забавни, почитащи традициите. Със сигурност ще запомнят Вашата сватба, ще се веселят на нея със своите нови български приятели ако имате водещ с испански, който да дава тон за всичките наздравици, тосотве и ритуали. Диджейят Ви ще въвежда всичките етапи от сватбата от влизането в ресторанта до изпращането на госитите. А ако желаете и преди и след това.

2. Фотограф и Видеоператор за сватба на испански!

Много е важно човекът, който цял ден ще съпровожда Вашите нови испаснки приятели и гости да се разбира с тях и те да го почустват, не като онзи досаден непознат с фотоапарата, а като техен приятел веселящ и забавляващ се заедно с тях.

3. Покани и на испаснки – голям плюс за сватбата

Измислете нещо свежо и забавно! Използвайе и двата езика! Може да го направите лично, като вмъкнете конкретни фрази, текстове от песни или цитати, които сте казвали пред Вашите гости.

4. Номерца с масите, напитките и храната – и на двата езика.

Испаницте са кулинари, ценящи храната и отдаващи и огромни значение, не само като гориво, но и като изкуство. Ако на всеки един гост разкажете за произхода на поднесената храна, съставките, как е приготвена и т.н., то те ще останат очаровани.

5. Сватба на испански с водещ – ритуал на двата езика

Много е важно гостите Ви да разберът кога, какво и как се случва във всеки един момент от Вашата сватба. Едва ли всички гости познават всички ритуали или говорят и двата езика. Тя трябва да почустват как са част от всеки един ритуал, как преминават през него с Вас. Ако пропуснат някой малка подробност има опаснот да се почустват досадно или скучно. По този начин те ще усетят, че не са поканени просто случайно на Вашата сватба, а с са специални гости. За всичко това ще се погрижи Вашият дисководещ за свтба на испански. И тук още няколко малки идеики за Вашата сватба.

  • Намерете служебно лице от обреден дом или църковен служител, които да участват в изнесен ритуал на Вашата испанска сватба.
  • Нека Ваш приятел да е близо до гостите и до Вас при олтара и да им обяснява и превежда, така че те да разберът церемонията.
  • Можете да кажете обетите на единията език и след това на другият.
  • Може да запишете обетите на единият език, ако церемонията се води на другият на самите покани или на малки картончета към тях.

НЕКА ЕДИНЯИТ ОБЕТ Е НА БЪЛГАРСКИ, А ДРУГИЯТ НА ИСПАНСКИ

  • Също така може да споменете и семействата в обетът Ви. Ще бъдат във възторг!
  • Сместе двата обета с думи и от двата езика.
  • Не се увличайте в детайли. Подробни и дълги обети стават досадни и е много възможно част от гостите да ен разберът от обетът Ви.

На Вашият най-скъп човек ще му стане много мило ако изречете пред него Вашият обет на неговият майчин език. Ще го направите пред всички гости и те ще знаят колко топла и гореща е вашата връзка.

Ако имате под ръка диджей за сватба на испански то ще имате едно запомнящо се бракосъчетание и незабравим спомен за всички вас. Също така ангажирането на фотографи, декоратори, видеооператори и т.н. биха помогнали за това Вашето тържество да се превърне в невероятно изживяване.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button