DJ за сватба фотограф photo
Цена за DJ за това събитие?

За да мине една сватба според очакванията, задължително условие да наемете добри професионалисти – диджей и фотограф за сватба. Без тях не може да мине нито една впечатляваща сватба. А колкото по-опитни са те, толкова по-малък риск поемате и толкова по-добре ще протече сватбеното тържество. А оттам и спомените за него ще останат прекрасни.

Сватбата – първа серия от нашия личен филм

Преди да преминем директно към съветите, нека само отбележим нещо много важно. Разглеждайте сватбата като едно предаване, излъчвано „на живо“. Всички сме чували, че тогава може да се очаква неочакваното. И, разбира се, всичко може да се обърка, но ако сте наели правилния екип от диджей и фотограф, те със сигурност ще направят така, че неудобството да не се усети. Единият има нелеката задача да режисира цялото сватбено тържество – да се грижи за доброто настроение, да не позволява на хората да скучаят и да се съобразява с всеки вкус, а другият – да увековечи този специален момент от живота на младоженците и да го запази като спомен за поколения напред. Наистина отговорни задачи, нали?

Ето защо е добре да наемете екип от диджей и фотограф за сватба. Щом работят заедно, те вече са придобили голям опит в съвместната си работа и ще си партнират чудесно, за да предложат на вас и вашите гости едно незабравимо преживяване. И обратно, ако вашият сватбен фотограф и диджеят не се познават, това ще затрудни значително тяхната работа по време на тържеството.

Защо да не поемаме риска

Много често, в стремежа си да намерят добър и евтин фотограф за сватба, хората пренебрегват факта, че за да се получи наистина добро сватбено тържество, съвместната работа на професионалния екип е много важна. И тогава идва големият проблем  – рискът някои моменти да не бъдат заснети или да бъдат заснети некачествено. Така например, представете си следната ситуация – диджеят провежда някаква игра или ритуал, но тъй като фотографът не е запознат с неговия стил и начин на работа, точно в този момент е решил да посети тоалетната. Резултатът – този интересен момент е останал незаснет. Доста жалко, нали? Такива примери можем да изброим до безкрайност, но лошото е, че хората се убеждават, че са направили грешка, чак след като тя вече е станала и не може да бъде поправена. Защото, съгласете се, няма как да повторим сватбеното тържество, за да бъдат всички моменти добре отразени! Точно както в предаването „на живо“, всичко, което има да се случва, се случва сега. А дали от него ще запазим мили спомени, зависи от екипната работа на диджея и фотографа.

Какво не трябва да забравяме

Сватбените фотографии и видео ще бъдат най-важния спомен от вашата прекрасна сватба и затова трябва да се отнесете към избора му с необходимото внимание. Много лоша идея е да възложите снимките на някой ваш близък, освен ако той самият няма опит като сватбен фотограф. Най-често такъв резултат е плачевен и вместо да получите вдъхновяващ спомен от един от най-важните дни в живота си, ще останете дълбоко разочаровани.

Споменът за сватбеното тържество постепенно избледнява с годините и всеки път, когато искате да опресните паметта си и да си припомните колко щастливи и усмихнати сте били в този момент вие и вашата половинка, единственият начин да го направите е да пуснете видео или да разгледате албума със снимки. Погледнато от тази страна, инвестицията в качественото обслужване си струва, нали? Затова се постарайте да намерите истински професионалисти, чийто талант да остави светъл спомен от най-прекрасния ден в живота ви. Изберете най-добрия екип от диджей и фотограф, защото го заслужавате!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button