Добър DJ за сватба, личен празник или бизнес парти ?
Цена за DJ за това събитие?

Безспорно, добър DJ е незаменима част от всяко едно събитие. Мнозина вероятно не осъзнават, но истината е, че по-голямата част от успеха на тържеството зависи от него. Няма как иначе – нали именно той е „душата“ на купона – грижи се за музикалния фон по време на събитието, забавлява гостите, определя акцентите на тържеството, осигурява съпровод за изпълненията на артисти, за тези, които вдигат тостове, отговорен е за ефектите и светлината или казано накратко – работи съвместно с домакините на празника за създаването на подходящата празнична атмосфера.

Ако вече сте решили да наемете добър диждей за вашия специален ден – сватба, рожден ден, тематично парти, корпоративно събиране или какъвто и да било друг повод, поздравления! По правилен избор не може да направите. Но все пак вероятно имате нужда от малко съвети как да изберете най-подходящият, съобразно спецификата на тържеството. Затова сега ще поговорим именно за това.

На какво най-вече трябва да акцентирате при избора:

Когато избирате вашия DJ, имайте предвид, че той ще бъде човекът, който играе най-важната роля в организацията и провеждането на събитието. Трябва да му имате доверие, а също и помежду ви да има пълен синхрон – тоест, да сте един добър тандем, защото от това зависи дали празненството ще протече „по мед и масло“.

Лична среща с DJ

Опитният диждей със сигурност има какво да ви посъветва, затова ви препоръчваме да се спрете на човек, вече доказал се като професионалист. Можете да разгледайте сайта му и да получите по-добра представа за неговата работа, за нивото му на компетентност и да прочетете отзиви от предишни клиенти.

Що се отнася до личната среща с вашия DJ, няма как да се разминете без нея –  тя е задължителна и ще ви помогне да направите окончателния избор дали да се доверите на този човек или не.

Точно в предварителния разговор, виждайки на живо диджея, трябва изясните и всички детайли – да поговорите за различните възможности и идеи как да направите тържеството още по-интересно и незабравимо за гостите.

При срещата уточнете къде ще се проведе събитието, , какво ще бъде времетраенето му, колко души ще присъстват, какъв тип музика предпочитате да звучи, интересувайте се също така дали диджеят разполага с необходимата техника за да изпълни вашите желания. Най-важните точки от програмата трябва да бъдат анализирани и обсъдени в детайли. Не пропускайте нищо, за да се предпазите от неприятни недоразумения.

Как да познаем, че е добър DJ

Добрият диджей разполага с модерно професионално оборудване и може да предложи качествено музикално оформление, което да обслужи всякакви събития – както по-малки, така и по-големи. Той разполага с набор от различна в стилово отношение музика, така че да задоволи всеки вкус.

Също така, професионалният диджей разполага със солиден опит зад гърба си. Вече е обслужвал много събития и е получил отлични отзиви за своята работа.

Може да ви предложи богата гама различни специфични ефекти, от които да избирате.

Той е приветлив, усмихнат и дружелюбен.

Ако всички тези неща са налице, значи сте открили вашия DJ – не го изпускайте, той ще ви трябва и занапред, когато организирате и други събития!

  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button