Диджей за абитуриентско изпращане в ресторант При Рачето
Цена за DJ за това събитие?

Ефектно DJ осветление за всяка сватба, а защо не и всяко едно друго мероприятие като рожден или имен ден, фирмено или детско парти, кръщене, церемония по награждаване и т.н. Това би могло да направи Вашето събитие много по-ефектно и запомнящо се чрез Uplighting с лед парове. Благодарение на осветление като DJ светлинни и лайт парове и по-специално чрез Mini Moving Heads светлини Вие може да направим Uplighting с лед парове дансинга в залата или стените, таваните и колоните в помещението. И така да имате цветни панели, които биха могли да бъдат оцветявани изцяло, частично или във фигури и в желан от Вас цвят.

Също така разполагаме с нова, много по-мощна и ефектна комбинирана дискотечна осветителна система – Chauvet DJ – GigBAR Move + ILS включваща син лазер и светлинни двищещи се глави 2 в 1 за много повече ефекти и настроение!

Ефектно DJ осветление за сватба

DJ лайт баровете обикновенно се използват да прожектират диско стробове(мигане в ритъм), блиц, следящи лазерни и лед светлини и ефект “хеликоптер”.

Ето и нагледно какво представляват Mini Moving Heads лайт барове, които обикновенно се слагат върху бас тонколоните или около озвучителните тела. За по-специални и изискани мероприятия с конкретна програма следваща дадени етапи е възможно да се осъществи окабеляване до всяко тяло и така залата да бъде осветявана в конкретен цвят и даден момент.

Ефектно DJ осветление комбинация с пушек машини за сватба дава невероянто усещане по време на първият танц и оставя незабравим спомен у младоженците техните гости.

Разбира се, има и различни, с много повече настройки и възможности лайт барове за ефектно DJ осветление, чрез които могат да се прожектира звездно небе, сърца, а дори и снимка на младоженците! Всичко това може да бъде реализирано за Вас, Вашето мероприятие и Вашите гости от професионалистите на ДиДжей Дани & Ко. Просто ни потърсете!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button