Ефектно DJ осветление за сватба
Цена за DJ за това събитие?

Едно от най-важните неща при организацията на сватбеното тържество е изборът на добри ресторанти за сватба. Така че, щом вече сте планирали датата на щастливия ден и сте готови с облеклото на булката и младоженеца, идва ред да поговорим и за мястото, където ще се веселите с вашите гости след ритуала.

Ако сте избраи ресторант и Ви остава да намерите DJ

Бъдете внимателни, не пропускайте нито един детайл. А ако вече сте избрали добър ресторант за сватба остава да изберете и подходящ диджей сватбен пакет.

Къде

Ресторант за сватба трябва да се подбере по различни критерии, в съответствие с конкретния случай. Сега ще разгледаме различни примери и ще обсъдим най-добрите възможности. Първоначално трябва да решите дали искате да изберете сватбен ресторант в оживена централна част на града. Или пък предпочитате по-тихо и спокойно място. Предимството на заведенията в центъра е, че са по-популярни и лесни за намиране, което е гаранция, че сватбарите ще се ориентират бързо и няма да се лутат. От друга страна обаче, сватбите на точно тези места излизат доста по-скъпо. А ако решите да организирате купона в някой крайградски ресторант, където ще може да имате доста по-бюджетна сватба.

Колко

Още един много важен критерий при избор на ресторант за сватба е големината и комфорта на заведението. Тук нещата могат да бъдат много относителни и затова е добре да проверите на място. Голямото и просторно пространство обикновено е свързано с повече места за посетителите, но това не винаги е точно така. Има вариант, при който някое уж по-малко заведение да предложи много повече места и удобства, отколкото рекламираното като по-голямо. Важно условие е също дали масите могат да бъдат подредени така, както желаете, а и дали има достатъчно просторен дансинг, който да удовлетвори очакванията ви.

Ако планирате сватба с по-малък брой гости, то тогава възможностите за избор са по-големи. Кокетно ресторантче с подходящ интериор би било идеално в случая. Важно е да проверите дали осветлението е подходящо за снимки, за да може сватбеният фотограф да си свърши добре работата. Огледайте добре дансинга, а както и дали всички маси имат добра видимост към него. Помислете дали няма използвате пушек и дим на дансинга по време на първият танц и дали ще има “място” за него. Това е важно за доброто настроение и създава подходяща за общо веселие атмосфера.

Менюто

Добрите ресторанти за сватба също така трябва да разполагат с удобни и чисти тоалетни, защото гостите ще ги посещават многократно по време на забавата. След това идва ред да изберете сватбеното меню за ресторант. Важно е заведението да предлага разнообразна кухня и да разполага с добър готвач. Той ще ви посъветва най-добре какво меню да изберете, така че, да задоволи всички очаквания. Прекалено екзотичните ястия могат и да направят силно впечатление, но вероятно ще предизвикат недоверие у гостите и има вероятност да не бъдат изядени. По-добре се спрете на нещо по-традиционно, защото така е сигурно, че всеки ще е доволен и нахранен.

Що се отнася до напитките, можете да договорите една част от тях с менюто, а друга да донесете вие. Този начин излиза най-практичен по отношение на бюджета, но трябва предварително да го обсъдите с управителя на заведението.

Украсата

Поговорете също и за украсата. Ако ресторантът има добър опит със сватби, вероятно са подготвени да декорират сами, в противен случай ще трябва да се заемете вие или да делегирате правата на някой близък, който да се погрижи. Ако сте избрали помощ от сватбена агенция, техните служители също могат да се заемат с това, при това всичко ще бъде изпълнено абсолютно професионално.

Малките гости

Добре е да се обмисли и още нещо – вероятно някои от поканените ще дойдат с малки деца. В този случай е хубаво да договорите обособяване на детски кът в заведението, където децата да се чувстват комфортно и да могат да се веселят по свой начин, без да пречат на възрастните. Също така за тях сватбеното меню може да бъде различно, ако прецените, че така е най-добре. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button