Диджей Дани и Фолклорна формация Зевзеци за сватба
Цена за DJ за това събитие?

0888 517 889 / 0899 817 899

Град Банкя като не малък град и с не малко население предполага и не малък брой проведени сватби, тържества, фирмени партита, рождени и именни дни през годината. Ако търсите Диджей за сватба в Банкя и искате да получите едно невероятно изживяване и незабравим спомен на достъпна цена попаднали сте на точното място. Ние, от Диджей Дани & Ко може да осигурим за Вашето тържество – цялата налична техника и екип така, че то да протече по желаният от Вас начин. И най-вече, да е реализирано от професионален диско водещ и озвучено качествено и на високо ниво. Диджей Дани & Ко може да осигури за Вас:

Диско водещ и диджей за сватба с чужд език

Когато на Вашата сватба и тържество присъстват чуждо говорящи гости говорящи чужд език, то нив може да водим мероприятието едновременно на български английски, руски, френски, немски, италиански или испански език. Така Вашите гости няма да пропуснат и миг от всеки от всеки един сватбен ритуал.

DJ Дим / Пушек машина за сватба

сватба-на-открито-с-пушек-машина

Пушекът за сватба стана изключително модерен и използван последните години. Изключително подходящ е за посрещането на гостите, за първият танц или за започването на някой ритуал. Можем да Ви предложим:

DJ LED / Лазерна дискотечна осветителна система

Какво е всяко едно тържество без дансинг и танци? А какво е дансинга и танците без подходящо ефектно осветление създаващо необходимото настроение? На ваше разположение са нашите Chauvet DJ GigBAR 2 осветителна система 4 в 1 и Mini Moving Heads.

Фотограф и видеооператор за сватба в Банкя

Работим с професионални сватбени фотографи и видеооператори, които ще запечат Вашите спомени завинаги. Също така разбира се, работим и  смного други колеги, ваши лични избрани фотографи.

Диджей за сватба в Банкя

Диджей Дани е на Ваше разположение за територията на град Банкя за избран от Вас сватбен ресторант. Осигуряваме транспорт и логистика за техниката и екипът също. Винаги може да Ви предложим конкурентна цена, която може и да определите сами ориентировъчно с нашият Диджей сватбен калкулатор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button