dj-dany
Цена за DJ за това събитие?

0888 517 889 / 0899 817 899

В Град Ихтиман, София-окръг при нужда от дисководещ и диджей за сватба, тържество, фирмено парти, рожден и имен ден и искате да получите едно невероятно изживяване и незабравим спомен на достъпна цена сте попаднали на точното място. Ние, от Диджей Дани & Ко може да осигурим за Вашето тържество – цялата налична техника и екип така, че то да протече по желаният от Вас начин. И най-вече, да е реализирано от професионален диско водещ и озвучено качествено и на високо ниво. Диджей Дани & Ко може да осигури за Вас:

Диско водещ и диджей за сватба с чужд език в Ихтиман

Когато на Вашата сватба и тържество присъстват чуждо говорящи гости говорящи чужд език, то нив може да водим мероприятието едновременно на български английски, руски, френски, немски, италиански или испански език. Така Вашите гости няма да пропуснат и миг от всеки от всеки един сватбен ритуал.

DJ Дим / Пушек машина за сватба в Ихтиман

сватба-на-открито-с-пушек-машина

Пушекът за сватба стана изключително модерен и използван последните години. Изключително подходящ е за посрещането на гостите, за първият танц или за започването на някой ритуал. Можем да Ви предложим:

DJ LED / Лазерна дискотечна осветителна система

Какво е всяко едно тържество без дансинг и танци? А какво е дансинга и танците без подходящо ефектно осветление създаващо необходимото настроение? На ваше разположение са нашите Chauvet DJ GigBAR 2 осветителна система 4 в 1 и Mini Moving Heads.

Фотограф и видеооператор за сватба в Ихтиман

Работим с професионални сватбени фотографи и видеооператори, които ще запечат Вашите спомени завинаги. Също така разбира се, работим и  смного други колеги, ваши лични избрани фотографи.

Диджей за сватба в Ихтиман

Диджей Дани е на Ваше разположение за територията на град Ихтиман за избран от Вас сватбен ресторант. Осигуряваме транспорт и логистика за техниката и екипът. Винаги може да Ви предложим конкурентна цена, която може и да определите сами ориентировъчно с нашият Диджей сватбен калкулатор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button